Xabier de Mato Bollo


Free Account, La Seu d´ Urgell...LLeida
[fc-user:1336003]

Sobre mi

Me llamo Xabier,vivo en la Seu D´urgell en el pirineo de Lleida a 10km de Andorra la Vella,me gusta mucho la fotografia,soy un aficionado que siempre estoy buscando el instante unico en este maravilloso Universo.encantado y gracias por todo a todos.por cierto todas las fotos estan hechas con un telefono n70 de nokia,una amiga de FC dice que en su pueblo dicen:"Con una buena po........ todo el mundo fo........"perdonar las palabras acabadas en olla,ja,ja....................Carpe Diem,..disfruta el momento........Verita vos liberita........la palabra os hara libres......y la imagen que?gracias.´.....................Aunque no seas nada para el mundo,siempre seras un mundo para alguien.......PLATON.............Para acabar un chiste:............¿Como se llama camarero en Elfico?...........Éldelbar.

Comentarios 65

  • Daniel Rodriguez Fuentes 17/12/2010 13:24


    Aprovechando el ojo del puente me pareció interesante lo que apreciaba mi vista y veo que a algunos os ha gustado de lo que me alegro.
    Gracias
  • Daniel Rodriguez Fuentes 16/12/2010 14:03


    Para todo FC, en especial para ti y los tuyos.
    Un abrazo.
  • Daniel Rodriguez Fuentes 28/12/2009 21:01

    Tengo el gusto de invitaros a la Exposición que realizaré a partir del 18 de Enero hasta el 29 del mismo mes, en la Kurtzio Kultur Etxea (Mendieta, 11) Sopelana.
    Con el título "SOPELATIK MUNDURA", permanecerá abierta de 16:00 a 20:00 horas excepto sábados y domingos.
  • Daniel Rodriguez Fuentes 19/12/2009 22:26


    ZORIONAK ETA URTE BERRI ON !!!!
  • lekeleke 06/07/2009 23:48

    Si señor degustación de la buena, con jamón serrano y del bueno, saludos .
  • evemotions 30/05/2009 2:45

    Hallo!
    Apa, passeja't una estona per les meves foticos.... les primeres!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tot be?

    Petons!!!
  • evemotions 21/05/2009 19:45

    Buenas wapi!!
    Com estas?? Espero que moooolt be!
    Doncs si, ja he fet un parell se "sessions" a un stand a una fira (juntament amb video per fer un muntatge) i a un assaig d'un grup musical, però tot i que cada vegada tinc les coses mes clares, per falta de temps ho vaig haver de fer tot AUTO... en fi, temps, com tu dius en tinc..... I DE SOBRES!!
    Pero nene han arribat a casa 2 inquilins nous.... jejeje i ara si que no tinc temps.... es com haver parit... hem adoptat 2 gatets mes! I flipa, un de ros i un de negre, igualets que els que tinc pero amb quasi 10 anys de diferència.... no vam poder deixar que els matessin.... a veure si tinc temps i els faig una bona foto als 4... (n'hi ha un que no pot amb ells..)

    I tu que tal perla? Com va per les teves terres?

    Un petonasssssssssssssssss al nas!!
  • Juan Bolin 13/05/2009 12:36

    Gracias por tu visita, estuve en tu tierra hace un par de años, y viviendo alli no me extraña que hagas buenas fotos, puesto que el sitio se presta.
    Saludos
  • lekeleke 12/05/2009 21:55

    gracias Xavi por la visita , saludos
  • evemotions 11/05/2009 1:12

    Ah pera, que me n'oblidava,... el canvi de nom es degut a que buscava un nom/signatura per les fotos i com que va d'emocions, em dic Eva (Eve in English) doncs ahi el nom de paraules....
    M'agrada!!

    Pt!
  • evemotions 11/05/2009 1:10

    Javiéeeeeee
    Que tal?? Osti yo que me salgooooo
    Doncs no, encara la estic observant, apretant, estudiant... m'estic "mamant" el manual (que esta molt b) i l'estic escribint a una llibreta, i cada vegada que surt alguna cosa nova, la busco i escric el que trobo... a mes faig un curs de la Nikon online, que te tela tambe, i 1789 manuals que m'he descarregat........ EM PETARA EL CAP.... jejeeje, no pas! tinc el cap com un PC jo....
    La veritat es que ja tinc ganes de sortir amb ella, pero haig de fer algunes coses abans, "ordenar" la ment i fer sortir la vena creativa... los chackras de los cuions... ; ). La meva millor amiga s'hi dedica al mon de les terapies alternatives... i et pots creure que no m'he tractat encara...
    Jo, vaya cambio de temaaaaaaaaaaaaaaaaaa . En fi, no dubtis que t'aviso!!!

    Tu tot ok?

    Un petonarroooo
  • evemotions 08/05/2009 17:29

    Xatoooooooooooooooo
    JA TINC LA NENA A CASAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Soc mama d' una Nikon D80 amb lent 18-105.... muack muack que mona es..... fa un parell d'hores que la tinc.... avui no dormo..... (I mira que avui he dormit poc.. puta serie de Perdidos, (la vei online) joé que bona es i que enganxada em te.... i a sobre al paro, jojojojojo i amb la camara, jojojoooooooooo :) )
    Apa, i tu, la setmana be???

    Petonarruu
  • evemotions 02/05/2009 0:39

    Ah, i la mort no espanta ni es trista, es simplement, el principi d'una altra etapa...
  • evemotions 02/05/2009 0:37

    Javiéeeee
    Gracies per el sentiment rei ! De fet sembles el meu germà bessò.... It scares! ; )
    Ostres porto tota la vida donant gràcies diariament per tot el que tinc, que tot ho he aconseguit amb les meves mans i cap, i m'en sento molt d'orgullosa.... Ara però, em sento com una roca ferma, que res em pot tombar perque el cop mes fort el vaig rebre al 2004 que va morir el meu pare amb 54 anys, desprès al 2005 el meu avi (el meu altre pare) i ara la iaioneta, i la meva familia es redueix a marxes forçades, te n'adones encara mes del que som i del que hem vingut a fer aqui, a viure i deixar viure, estimar a qui t'envolta i oferir ajuda a qui la necessiti sigui qui sigui sense esperar res a canvi. Sona molt poetic i mako, pero realment s'ha convertit desde que soc molt petitona en una filosofia de vida... (a part que soc mig Meiga, que haberlas haylas... ;) )

    Ais, que tenreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    Un peto perla!!
  • evemotions 01/05/2009 22:05

    Va, un mes..... com et diuen en algun comentari, nene pillate una cámara, que la esencia para la fotografia ya la tienes...

    P.D. Vaya poti poti d'idiomes....

    Petonas!
  • 7 2
  • 116 405
Recibidos / Dado

Habilidades