Andrés Carull


Free Account, Canals
[fc-user:2074587]

Sobre mi

Aficionat a la fotografia des dels 11 anys aproximadament, edat que utilitzava la càmera Paxette del meu pare, però fins als 20 que vaig comprar la primera rèflex Hanimex, no vaig començar a participar en associacions i concursos.

Sobre l'any 1984 començe a formar part de l'Agrupació Fotogràfica Setabense d'Aficionats (AFSA) i en l'Associació Fotogràfica Canalina d'Aficionats (AFCA), de la que forme part de la seua junta directiva.

Tresorer de l'AFCA i de la Federació Valenciana de Fotografia.

Membre de Confederació Espanyola de Fotografia (CEF) i membre de la Federació Internacional de l'Art Fotogràfic (FIAP).

Em forme en l'AFCA amb diversos cursos de fotografia analògica i posteriorment realitze cursos de fotografía digital en Colormatic, Estudi Javi fotògrafs i Associació Fotogràfica d'Alcoi, Protocol XXI, Javier Brau, Lluis Beltran, Santos Moreno, Javier Latorre, Isabel Díez, Miguel Angel Muñoz Pellicer, etc.

Passant en estos últims anys a impartir alguns cursos de fotografia analògica i digital en Canals, Xàtiva i l'Ollería.

Participe en alguns concursos com Fira i Nacional de Canals; Setmana Santa, Falles, Música Vella, Fira, Nacional , hostelería i carrera de cambrers a Xàtiva, La Font de la Figuera, Bocairent, Vilanova i la Geltrú, l'Alcúdia de Crespins, Torrella, etc.

Obtenint en estos concursos diversos guardons.

Exposició sobre “Tatuatges” en Casa de la Cultura de Canals.

Exposició col-lectiva en el centre cultural de Vallés.

Exposició sobre “Històries del ring” en la Caixa Popular de Canals.

Memòria dels Camins, col-lectiu Indivisual de Gandía i Canals.

Tambè forme part de Jurats cualificadors en diversos concursos de Quart de Poblet, Sueca, Simat de la Valldigna, Alberic, Bocairent, L’Ollería, etc.

L’equip que he util-lizat fins l’any 2013 era Canon, pasant per diversos models ( Eos 1000, Eos 5, Eos 300, G 1, Eos 300 D, Eos 400 D, Eos 40 D, Eos 5 D mark II ) i actualment, per raons de “pes”, util-lize la Olympus OMD ME 1, ja que aquest equip es mes lluager que el de avans.



Aficionado a la fotografía desde los 11 años aproximadamente, edad que utilizaba la cámara Paxette de mi padre, pero hasta los 20 que compré mi primera réflex Hanimex, no empecé a participar en asociaciones y concursos.

Sobre el año 1984 entro a formar parte de la Agrupación Fotográfica Setabense (AFSA) y en la Asociación Fotográfica Canalina de Aficionados (AFCA), de la que formo parte de su junta directiva.

Tesorero de la AFCA y de la Federación Valenciana de Fotografía.

Miembro de Confederación Española de Fotografía (CEF) y miembro de la Federación Internacional del Arte Fotográfico (FIAP).

Me formo en la AFCA con varios cursos de fotografía analógica y posteriormente realizo cursos de fotografía digital en Colormatic, Estudio Javi fotógrafos y Asociación Fotográfica de Alcoi, Protocolo XXI, Javier Brau, Lluis Beltrán, Santos Moreno, Javier Latorre, Isabel Díez, Miguel Ángel Muñoz Pellicer, etc.

Pasando en estos últimos años a impartir algunos cursos de de fotografía analógica y digital en Canals, Xàtiva y L’Ollería.

Participo en algunos concursos como Fira y Nacional de Canals, Semana Santa, Fallas, Música Vella, Fira y Nacional de Xàtiva, La Font de la Figuera, Bocairent, Vilanova i la Geltrú, Alcudia de Crespins, Torrella, etc.

Obteniendo en estos concursos diversos galardones.

Exposiciones sobre “Tatuajes” en Casa de la Cultura de Canals.

Exposición colectiva en el centro cultural de Vallés.

Exposición sobre Historias del Ring en la Caixa Popular de Canals.

Memòria dels Camins, colectivo Indivisual de Gandía y Canals.

También formo parte de Jurados calificadores en diversos concursos de Quart de Poblet, Sueca, Simat de la Valldigna, Alberic, Bocairent, L’Ollería, etc.

El equipo que utilizado hasta el año 2013, ha sido Canon, pasando por diversos modelos ( Eos 1000, Eos 5, Eos 300, G 1, Eos 300 D, Eos 400 D, Eos 40 D, Eos 5 D mark II ) y actualmente por razones de “peso”, utilizo la Olympus OMD ME 1, ya que este equipo es mas ligero que el de antes.

Comentarios 1

  • 0 0
  • 0 0
Recibidos / Dado

Habilidades

  • Fotógrafo (Avanzado)
  • Le interesa la fotografía